BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Čo bude s tým Londýnom ?

Čo bude s tým Londýnom, ide sa alebo čo ?

Raz sa tam strieľa, inokedy auto vrazí do ľudí, potom horí vežiak, odchádzajú z EÚ, stále tam prší a na raňajky fazuľa a pečená slanina. Uff, kam to vlastne ideme ? Fazuľu prežijeme, pred dažďom nás ochráni dáždnik a čo s tým ostatným ?
Čo sa tam deje ?
Veľmi zjednodušene povedané, vlády niektorých štátov nas...li  ľudí z niektorých iných štátov, ktorí zase.... atď. No a tí im to vracajú, mstia sa. Policajti možno rovnako ako tí naši radšej na cestách merajú rýchlosť akoby chránili občanov v uliciach a pomáhali im a aj preto ten rachot.
Naša vláda má našťastie plné ruky práce s nasie...ním vlastných občanov, preto sa do iných až tak veľmi nemieša a preto je tu relatívne bezpečne. My ale ideme do Anglicka, do Londýna, kde sú tí nahnevaní momentálne najaktívnejší. Treba si uvedomiť, že pravdepodobnosť, že sa staneme súčasťou útoku nie je o nič väčšia ako že vás pred domom zrazí auto. Ďalším faktom je, že do Londýna nejdeme spáchať samovraždu.
Čo s tým vieme spraviť ?
Pohybujeme sa hlavne vlastným autobusom, nemotáme sa príliš v metre, nezúčastňujeme sa masových podujatí. Nepohybujeme sa v centre a vo štvrtiach kde bývame, by nás ani Ladin nenašiel. Strážime si deti aby sa vyhli provokáciam, máme skúsenú spievodkyňu aj vodičov. To je všetko čo vieme spraviť a spravíme.
Určite v pohode ?
Ak niekto čaká alebo chce záruky, tie mu nedáme rovnako ako vám nikto nedá záruku že nespadne lietadlo v ktorom práve sedíte alebo cestou do práce do Vás nevrazí kamión. Preto kto sa bojí, nech radšej nevychádza z bytu ani z domu. Ale aj tam môže napr. vyskratovať zásuvka a ....
Prečo do Londýna ?
Nepoznám žiadneho Angličana ktorý by túžil naučiť sa našu ľúbozvučnú aj keď trochu komplikovanú slovenčinu s dvomi "i/y", strieškou nad "o", dvomi bodkami nad "a" a inými jazykovými nezmyslamii a žiaľ po tom netúži ani zvyšok sveta. Rovnako nepoznám veľa Angličanov ktorí by túžili žiť a pracovat na Slovensku. Preto chodíme do Anglicka, učíme sa tam anglicky a šírime lásku a mier heart
Takže ?
Treba sa v zahraničí správať slušne a disciplinovane, nerobiť hlúposti, mať pozitívne myslenie a cestovať s úsmevom s Úsmevom wink
 

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.