BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

KOMUNIKUJME MODERNE

Chcem pre svoje dieťa objednať tábor ale v Úsmeve to zase neberú (telefón) a kanceláriu otvoria až po jarných prázdninách. Sú normálni ? Ako chcú tie tábory predávať ?
Ako sme sa zbavili faxu a iných artefaktov
Ako to vidíme my ? Doba napreduje míľovými krokmi a spolu s ňou aj spôsob predaja. Boli časy, keď sme sa naivne zúčastňovali výstav cestovného ruchu a rozdávali väčšinou starkým na dôchodku katalógy. Nikdy sme nepochopili načo im sú, ale brali ich o život. Boli im rovnako nanič ako nám celá výstava a nakoniec aj tie katalógy. Každý si z nich opísal webovú stránku a ďalej si ponuky prezeral na webe. Katalógy na naliehanie našich partnerov  tlačíme ďalej ale na výstavu už nechodíme
Potom sa nám úspešne podarilo zbaviť faxu. To bolo tiež za trest. Buď niekto nevedel ktorou stranou tam má papier vložiť a faxoval čistý papier  alebo sa prijímateľovi minul papier alebo niekto vôbec nevedel „ako sa to púšťa“ alebo ho mal niekto „imrvére“ pokazený ako naši partneri a priatelia v Trenčíne. Krásne moderne vybavené kancelárie v centre mesta, niekoľko zamestnancov ale FFVO (fax furt v oprave). Tak sme postupne tak nejak celospoločensky pochovali fax. Chválabohu.
Poštu len tak nepochováš aj keď občas hapruje
Ako teda tábor objednať ? Zostáva nám mail a telefón, väčšinou už mobil, pretože sa chystá aj pohreb pevnej linky. Ľudia sa už bez telefónu ani nepohnú a ťahať za sebou kábel je nepraktické.
Ešte stále nám tu zostáva aj tradičná pošta. Na poštách už majú dokonca počítače, dokonca sa na nich naučili aj robiť, pribudli tam diskrétne zóny, na pošte kúpite aj zubnú kefku, nafukovaciu loptu a prací prášok ale listové zásielky stále nosia ľudia a teda niekedy, niekde to funguje a niekedy niekde nie. Nám nedávno povedali na pošte, že nás nenašla poštárka, pričom naša kancelária je na ulici dlhšie ako pošta. Pohrebu pošty sa však nedočkáme. Plní svoje úlohy tam, kam sa dátové toky nedostanú a pre tých ktorí tok dát nezvládnu.
Musíme sa vidieť alebo použijeme techniku ?
Tábory sa dajú ešte vybaviť aj osobne ale má to nevýhodu, že sa k nám dostanú len obyvatelia Bratislavy a práve tí majú najmenej času alebo sa nezmestia do našej pracovnej doby alebo sa im jednoducho nechce. Lenže my máme klientov z celého Slovenska, paradoxne hlavne mimobratislavských ktorí sa kvôli táboru do hlavného mesta nepoženú. Takže pre koho máme drať stoličky v kancelárii ? Napriek tomu ju niektoré dni otvárame pre tých ktorí chcú poznať tých ktorým zveria svoje dieťa. Logická úvaha, až na to, že uvidia len tých ktorí im tábor predajú, nie tých ktorí s deťmi v lete budú. Ale súhlasím, že aj to o niečom vypovie a serióznosť jednania pri kúpe tábora dáva určité predpoklady aj pri jeho realizácii, či riešení prípadného problému.
Budeme obsluhovať duchov ?
Faktom ale stále zostáva, že za uplynulú sezónu 2017 navštívilo našu kanceláriu cca 10 ľudí, z toho 5 bolo študentov z vedľajšieho gymnázia ktorí sa cestou zo školy zastavili s prihláškou. 99% percent ponuky sa teda predalo cez internet, t.j. bez potreby a použitia kancelárie, či pracovníčky.
Kamennú kanceláriu by sme preto radi vrátili do doby kamennej, pretože sa stáva luxusom.
Smerujeme k e-shopu ?
Či chceme, či nie, valcuje nás internetový obchod, keď chcete „e-shopy“. Síce nevidíme predavačovi do očí a predavačke na nohy wink ale zato môžeme nakupovať vo dne v noci a trebárs kľudne aj z postele, e-shop má obrovitánsky výber pretože nemusí mať všetko na svojom sklade, netlačí archaické a väčšinou už v čase distribúcie neaktuálne katalógy a šetrí lesy (to je odkaz pre partnerov z Trenčína), má minimálne náklady na prevádzku a teda je väčšinou aj lacnejší.
Touto cestou by sme sa radi vydali aj my. Respektíve už sme opatrne vykročili. Kanceláriu nemáme otvorenú denne a občas keď nás nezastihnete na mobile, voláme naspäť. Našou obrovskou výhodou je, že keď nám napíšete mail, vieme odpovedať aj z mobilu a maily rovnako ako rezervácie vybavujeme vo dne v noci, v piatok aj sviatok, aj cez víkendy.
Koľko cestoviek sa môže týmto pochváliť ?
Rád kladiem otázku „tak ako “ a používam slovo „takže“. Tak ako ?
Takže máte na výber. Keď to chcete „klasicky“, máte obrovský výber a keď chcete aj tábory nakupovať a komunikovať jednoducho, rýchle, či z pohodlia domova, ste na tej správnej adrese.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.