BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Nové tábory v sezóne 2018

Blížia sa Vianoce a pod stromčekom CK Úsmev sa zbiera pekná hromada noviniek. Niektoré úplne nové, niektoré staronové, niektoré repasované.
S nami môžete aj na chalupu
Toto leto ste na vašu škodu trochu ohrdli zahraničnými tábormi a viac ste sa hlásili do táborov na Slovensku. Chápeme, že začiatok leta bol v Európe trochu divoký, teroristi nevedeli čo so sebou a tak ste sa trochu trochu zľakli. Dá sa to pochopiť. Aj mnohí dospelí zostali doma, či na chalupách. Apropo, ak by ste hľadali vhodnú chalupu pre vašu rodinku, lepšie dve rodinky, máme aj to. Ponúkame romantickú samotu na Majeri Biffar na Žitnom ostrove.
Čóóó, aj na Maltu ?
Ale späť k táborom. Čo sme pre vás pripravili ? Začneme úplne horúcou novinkou, ktorou je 15 dňový exotický jazykový kurz angličtiny na Malte. Býva sa samozrejme v rodinách a keďže Malta je ostrov a veslovanie by trvalo dlho, použijeme lietadlo. Tento pobyt je okrem výučby jazyka prešpikovaný atraktívnym programom, mnohými výletmi po meste a okolí, navštívite atraktívne pláže a podobne. Na konci kurzu dostane každý účastník certifikát o jeho absolvovaní.
Tým ktorí si až tak na exotiku nepotrpia ponúkneme aj tento rok ortodoxné Anglicko. Ale preto, že v Londýne býva občas mierne povedané živo, tento rok sme ho vypustili a pôjdeme len do Worthingu. Je to jedno z najkľudnejších a najbezpečnejších miest keď nie v Európe, tak v Anglicku určite. Tak ako je určite Malta v rámci Európy.
       Keď už píšeme o zahraničí, musíme s radosťou oznámiť, že náš dlhoročný obchodný partner si pre náš letný tábor v Taliansku zobral konečne nový hotel. Hotel rozhodne nie je novo postavený ale pre majiteľa, pre nás a pre vás je nový. Ten dlhoročný bol už proste „okukaný“ a frfľalo sa tam aj na to čo tam nebolo a ani nemalo byť. Ale už sme (ste) raz takí. Prepracovali sme sa do najkrajšej a zároveň do rušnej časti Rimini, do Bellarie. Nám dospelákom vyhľadávajúcim kľud a ticho to nejde do hlavy, ale chceli ste to, máte to mať.
Ďalej tu našťastie opäť máme naše z roka na rok populárnejší letný detský tábor v Bulharsku. Moderný a čistučký hostel s klimatizovanými izbami, s bazénom, barom a wifi. Zabudol som na niečo dôležité ?  Kam sa hrabe Taliansko ... ?
Fúzatí v plachte neprídu ani do Chorvátska
V tábore v Chorvátsku nás žiadna novinka nečaká a v prípade Chorvátska je to dobre .... Okrem iného je to ďalšie z najbezpečnejších miest v Európe. Ani tu nepobehujú fúzatí v plachtách a jediný rachot sa tu ozýva buď po slávnej a typickej chorvátskej hrachovej kaši alebo z ohňostroja na Kvarnerskej riviére.
V úvode som sľuboval novinky a tak ešte jednu na záver pridám aj keď nie v zahraničí.
Aj na Slovensku máme (staro)nové jazykové oné ...
Po rokoch organizovania Teenager summer course, neskôr Everyday Holyday v Krpáčove, sa vraciame pre nás takmer do domáceho prostredia, do penziónu Majk v Heľpe. Je to od Bratislavy trochu ďalej ale zato mimobratislavskí, ktorí sa mimochodm na kurz hlásia viac ako práve bratislaváci, budú spokojní. Je to presne medzi stredným a východným Slovenskom. Blaváci, aby ste nepovedali, vás tam odvezie autobus.
Takže už žiadne výhovorky, deti idú tento rok do zahraničia.
Všade je pekne, všade bezpečne, stačí už len zbaliť kufre a vypísať u nás prihlášku.
Mimochodom nie je to ani najhorší darček pod stromček. Vianoce sú už za dverami.
Pri tejto príležitosti by sme vám všetkým radi popriali VESELÉ, SŤASTNÉ A HLAVNE KĽUDNÉ prežitie Vianočných sviatkov.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.