BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Ako si správne vybrať (našu) lyžovačku

Ide zima, ide sňah ...
Pomaly sa nám zvianočnieva a teda aj zozimieva a hneď ako uvidíme prvý sneh, my v Bratislave v televiízii, spomenieme si na lyžovanie. Keďže sme všetci peniaze obúchali v obchodných centrách na darčeky a na rodinnú lyžovačku nezostáva, tak nech ide aspoň Lucas alebo Mária-Lujza. (Vaše deti).
Akosi správne vybrať (našu) lyžovačku pre vaše dieťa
Všetky cestovky vrátane nás, sa budú snažiť ohúriť svojimi ponukami a preto by ste mali vedieť ako si vybrať.
Tento problém môžete elegantne vyriešiť tak, že si vyberiete našu ponuku. Je totiž ako vždy najlepšia. Ale keby ste z nejakého dôvodu chceli inú lyžovačku, spravíme Vám v tom trochu jasno.
Lyžovačka začína dopravou.
Viete že lyžovačka je veľmi náročná na batožinu. Okrem veľkého batohu dieťa ešte vlečie lyže, veľké lyžiarske topánky, prilbu atď. Preto je úplný nezmysel doprava vlakom s následným autobusovým transférom. Nakladáme, vykladáme a znova nakladáme a vykladáme. Občas sa zraníme  semtam niečo stratíme.
CK Úsmev deti aj lyže naložia do autobusu ktorých dovezie až do hotela, lyže zostanú v autobuse ktorý stojí na stráženom parkovisku. Ráno ich autobus odvezie na svah a keď dolyžujú lyže zase vrátia do autobusu.
Lokalita. Teraz trochu irónie a sarkazmu: keď na lyže tak jedine do Vysokých Tatier ! Je to dostatočne ďaleko, je tam dostatočne veľa ľudí, sú tam dostatočne vysoké ceny a dostatočne veľké rady na vlek. No kto by tam nešiel ? CK Úsmev. My chodíme do Nízkych Tatier, na vleky nečakáme skoro  vôbec a cena klesá úmerne množstvu "paliva" v tele pána v pokladni. Trochu preháňam ale faktom je, že vždy je dohoda ...
Umelé zasnežovanie je dnes už všade o tom sa netreba príliš rozpisovať, navyše my lyžujeme na severnom svahu kde je sneh až do apríla. Bez snehu sme ešte neboli.
Kde si zlomiť nohu.
Dôležitá je aj vybavenosť ubytovacieho zariadenia, pretože nielen na lyžiach musíte deti zaujať. V opačnom prípade si deti lámu nohy aj na schodoch nielen na lyžiach. Ako hovoria naši susedia: „Kdo si hraje, nezlobí“
Napr. v „našom“ penzióne máme bazén (!), perličku, saunu, telocvičňu, pingpong, internet. Teraz som vyrazil dych aj tým ktorí doteraz pochybovali či je naša ponuka najlepšia.
V neposlednom rade sú dôležití inštruktori, vedúci, animátori alebo ako kto volá tých ktorí by vám mali zaručiť, že sa vám dieťa vráti a bude vcelku. Nemali by to preto byť chlastajúci študenti ktorí si idú zalyžovať, pri tom si trochu privyrobiť (fakt, že ozaj iba trochu) ešte tie deti keby pritom nezavadzali ...
Poskytujeme záruku na deti ?
V CK Úsmev vedie lyžovačku osobne p. majiteľka, ktorá vie dobre lyžovať ale nelyžuje. Aby niekoho nenapadlo : „No jasné ide si zalyžovať“. Nejde, stojí dole a pozerá a dozerá či vaše deti nie sú mokré, spotené, hladné, smädné, bez prilby a pod. Ostatní členovia tímu sú až na jedného rodičia vlastných detí. Netvrdíme, že každému sa môže stať len nám nie ale tvrdíme, že najviac robíme pre to aby sa nestalo ! Myslím tým z našej nedbanlivosti, pretože ak chcete záruku, že vaše dieťa na lyžiach  nespadne a nezlomí si ruku alebo nohu, potom mu bude najlepšie u babičky. Ale aj tam sa mu to môže stať keď bude skákať po postelismiley
Verím, že už všetci pochopili koho lyžovačku si máte pre vaše dieťa vybrať a tešíme sa na vašu prihlášky.
Luboš

Reakcie

Diskusia k článku

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.