BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Leto je keď Slniečko svieti a Úsmev žiari

Kto bol prvý a či na tom záleží.
Tábory sme začali ponúkať ako malá agentúra už v roku 1992, v období začínajúceho kapitalizmu  a sme jedným z prvých organizátorov táborov na komerčnej báze ak nie úplne prvým a najdlhšie fungujúcim.
Vtedy ešte neorganizoval tábory každý koho to napadlo, a mal cez prázdniny aspoň týždeň voľna, a podľa zákona, ktorý si sám vybral tak ako je to dnes. Konkurencia ale napriek tomu rástla a pomaly, ale iste sme si začali šliapať na nohy. Špecifikum CK Úsmev je od začiatku v tom, že sa zameriavame na zahraničné tábory. Tie totiž nezvládne organizovať tak úplne každý a už vôbec nie rôzny nadšenci a dobrovoľnící bez poistenia proti insolventnosti. Tábory v zahraničí sa na kolene, metódou pokusu a omylu organizovať nedajú a nadšenie a láska k deťom nestačí ...
A čo tí druhí ?
Najagilnejšia sa nám zdala agentúra Slniečko z Trenčína (dnes už CK) ktorá, aj keď vtedy ešte bez súčasného marketingového mága P.B., rástla veľmi rýchle a skôr či neskôr by sa nám skrížili cesty. Organizovali hlavne tábory na Slovensku. Oslovili sme ich teda s ponukou na spoluprácu a oni po krátkom váhaní ponuku prijali.  A tak každý robí to, v čom  je dobrý a to ostatné si navzájom predávame. Úspešne a k prospechu oboch tak spolupracujeme už cca 10 rokov.
Všetky zahraničné tábory a jazykové pobyty v našej aj v ich ponuke organizujeme my - CK Úsmev a drvivú väčšinu táborov na Slovensku organizujú trenčania. Spoločne ponúkame aj zopár ozaj veľmi vymakaných táborov OZ Fatralandia. Stojí za ním veľmi skúsený odborník a zakladateľ (žiaľ) mnohých subjektov organizujúcich tábory z Nitry a okolia. Aj za ich tábory dáme ruku do ohňa.
Ako sa z toho vysomáriť ?
Z vášho pohľadu je úplne jedno, cez koho sa prihlásite. Dostanete tú istú kvalitu za tú istú cenu. Naše dve CK sa líšia hlavne názvom, sídlom a majiteľmi. Ale tiež my v CK Úsmev sme napríklad rýchlejší, mailom vás vybavíme aj cez víkend, sviatky alebo v noci, máme jednoduchšie formuláre a sme oveľa neformálnejší. Parťákom sa asi zase skôr dovoláte, zahrnú vás obrovským množstvom informácii, v telefóne budete počuť milý a trpezlivý ženský hlas a majú aj veľa ďalších plusov, ale každý nech sa chváli sám smiley
V ponukách oboch CK (na webe aj v katalógu) je zreteľne uvedené, kto je organizátorom tábora a keď si jedného z nás vyberiete, budete to mať výrazne uvedené aj v zmluve.
Takže každý kto pozorne číta to čo vám píšeme, sa ľahko a rýchle zorientuje. No a tí ostatní - robia zmätky smiley
Dôležité pre vás je vedieť, že tá CK v ktorej si tábor objednáte vám potom poskytuje aj servis a na tú sa obraciate. Príklad: Nemôžete jednej reštaurácii zaplatiť za obed a od druhej ho potom chcieť.
Veľmi často sa stáva, že tábor vybavuje babka, spolužiak alebo ex... Ďalšia zainteresovaná strana sa v tom neorientuje a volá kade-tade. Najprv dieťa hľadáme my v systéme, potom trenčania vo svojom systéme alebo rodič pošle rezervaciu na ten istý tábor pre to isté dieťa do oboch CK alebo v jednej CK skončí zmluva a v druhej platba, atď., atď.
Ešteže máme také dobré vzťahy inak by sme sa celé leto hádali ktorý zákazník je koho smiley Doležité je, že aj keď to v nás nadšenie nevyvoláva, vždy vás trpezlivo vybavíme a nasmerujeme.
Ja som prihlásená cez CK Úsmev a kamarátka sa prihlásila cez inú CK. Čo teraz ?
Nič ! Ako som už napísal, je to úplne jedno. Vždy sa jedná o ten istý tábor, s tými istými animátormi, v tábore môžu deti bývať spolu ... atď. Už určite rozumiete.
To isté platí aj počas konania tábora. Ak máte nejaké dotazy či pripomienky, obracajte sa na tú CK s ktorou ste podpísali Zmluvu o zájazde a tá vás potom usmerní ďalej.
Pri zahraničných táboroch je praktickejšie byť prihlásení priamo cez nás, pretože na maili sme zastihnuteľní takmer nonstop a takisto nonstop sme spojení s našimi delegátmi v zahraničí. Aj keď  priamo a hneď nereagujeme, mailom sa zaoberáme a veci riešime.

Ale aby nedošlo k omylu - napísal som, že z vášho pohľadu je jedno cez koho sa prihlásite z nášho pohľadu to úplne jedno nie je. My sme pochopiteľne najradšej keď sa hlásite cez nás. Preto sa už nezdržiavajte čítaním blogov a vyberte si niektorý z táborov v našej ponuke.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.