BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

NOVÉ A OVEĽA LEPŠIE TALIANSKO !

TALIANSKO !!! Tí ktorí čakali, dočkali sa spolu s nami. Zo zimného spánku sa na chvíľu prebral náš taliansky partner a zdá sa, že sa vyplatilo čakať. Je tu úplne nová ponuka - za nezmenené ceny výrazne lepší hotel. Čitajte: Gatteo A Mare zaberá malú plochu len asi 14 km2 v rovinách medzi riekou Rigossou a riekou Rubicone a ponúka kilometrovú pláž s jemným pieskom. Mesto ponúka celý rad zaujímavostí a akcií počas celého leta, vo večerných hodinách sú tu pouliční umelci, trh...y, kapely, zábava pre všetkých. V blízkosti sú zábavné parky: Mirabilandia, Fiabilandia, Taliansko v miniatúrach, vodný park Atlantica.
Veľmi pekný, čistý a farebný hotelík vyzbrojený tromi hviezdičkami a väčšinou pozitívnymi recenziami je jedným z najlepších hotelov aký sme mali za posledné roky v ponuke a volá sa hotel Milano***
Je len 250 m od pláže a pár krokov od pešej zóny s obchodíkmi.
Izby sú 3-5 posteľové s vlastným sociálnym zariadením. V hoteli je hifi aj wifi, (usb aj usa) ... 
https://www.ckusmev.sk/zahranicne…/tabory-v-taliansku-rimini

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.