BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Letné tábory 2022 so zvieratkami

Milujú vaše deti zvieratá? Milujú vaše deti spoznávanie zvierat nielen v knihách? Ak áno, určite si potom chcú na všetky aj samy siahnuť a spoznať ich. Pretože väčšina detí prirodzene miluje zvieratá, tak aj v ponuke CK Slniečko nájdete letné tábory so zvieratkami.

V týchto letných táboroch si deti upevňujú vzťah k zvieratkám a prírode. Je pre vás hľadanie najlepšieho tábora pre vaše dieťa výzvou? Aby sme vám to uľahčili, zostavili sme zoznam najlepších táborov pre deti, ktoré milujú zvieratá!

Poďme si spoločne priblížiť túto ponuku, ktorá zahŕňa letný tábor SunnyForestCamp, letný tábor Ryby, relax, príroda a letný tábor Na ranč kone, a iné super zážitky.

SunnyForestCamp je letný tábor, ktorý sa realizuje v tichom prostredí Bielych Karpát. Svoje brány otvorí rekreačne zariadenie Antonstál, ktoré okrem iného je aj účelové zariadenie pre lesnú pedagogiku. Lesná pedagogika je tak isto aj súčasťou letného tábora. Deti ju absolvujú v doobedných hodinách počas pobytu, aktivity ktoré sú spojené s lesnou pedagogikou majú pre deti pripravené vyškolení lesníci. Deti sa učia o zvieratách v lese, tak isto ako sa v lese orientovať a budovať si vzťah k našej faune a flóre. Počas letného tábora deti absolvujú dva výlety. Jeden na mini farmu Gazdovstvo Uhliská, kde prídu do blízkeho kontaktu so zvieratkami, ktoré na farme chovajú a tak isto ich budú môcť niečím chutným nakŕmiť. Druhý výlet je na hrad Beckov a vyhliadkovú plavbu po rieke Váh, kde spoznáte krásny Trenčianskeho kraja. Samozrejme nesmie chýbať ani animačný program, ktorý je plný rôznych tímových hier, dobrodružstiev a zábavy. Ak si milovník zvierat a prírody tak toto je pre teba to pravé.

Upevniť alebo získať vzťah k rybárčeniu ponúka letný tábor Ryby, relax, príroda. Na deti čaká pestrý program a to nočný aj ranný rybolov, prezentácia rybolovu zavážacou loďkou, člnom s elektromotorom. Okrem rybolovu sa môžeš tešiť aj na skvelé súťaže, zábavne a športové hry, súboje tímov, diskotéky, člnkovanie, ukážky sokoliarstva a osviežiť sa pôjdeme do Relax Aqua centra v Trnave. Počas letného tábora sa budú deti venovať aj zaujímavým prednáškam a správanom vnímaní sveta a jazerách a rybolove.  Deťom sa budú venovať skúsení animátori a inštruktori rybolovu. A kde sa toto všetko bude konať? Predsa na Ranči na Striebornom jazere, ktorý sa nachádza neďaleko Galanty a je vybavený všetkým potrebný pre naše aktivity. Tak neváhaj a príď na ranč na nádherné jazerá plné krásnych rýb. Skúsení a skvelí inštruktori rybolovu sa na Teba tešia.

Zaži neopakovateľný týždeň na jednom z najkrajších westernových rančov na Slovensku ponúka letný tábor Na ranč, na kone. Profesionálny tím lektorov, nádherné kone, originálne prostredie plné dobrodružstiev je pripravené. Nádherné jazerá, zeleň, štýlové budovy, jazdiarne, majestátna veža, overený personál a program. Na deti čaká nielen jazda na koni, ale aj starostlivosť o kone, čistenie stajní, bezpečnosť pri práci s koníkmi a ich kŕmenie. V letnom tábore je pripravené množstvo športových a zábavných hier, opekačku, disco, člnkovanie, výlet do Relax Aqua centra Trnava, voliéry s dravými a okrasnými vtákmi, ukážky sokoliarstva, vyskúšaš si aj rybolov. Tak neváhaj a príď na ranč plný letných zážitkov, pohody a skvelých animátorov, ktorí sa na Teba tešia.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.