BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

U "divochov" z Turca nikdy nevieš ...

Počas svojej práce človek zažije ozaj všetko hlavne keď podniká. Boj s veternými mlynmi, rozumej štátnymi orgánmi. Dočká sa škrabnutého auta, či sekundového lepidla v zámkoch kancelárie od závistlivcov a hlupákov v jednej osobe, nepríjemných zákazníkov a samozrejme musí rátať aj s konkurenciou. Aj tá môže byť korektná a znesiteľná, prichádzajúca s vlastnými nápadmi a projektami. Ale môžete sa stretnúť aj so zamindrákovanými  ale zato sebavedomými a ešte nezrelými „géniami“ z Martina, so svahilsky znejúcim názvom.  Ako to teda robia martinskí "svahilci"? Do každého názvu tábora sa dá aspoň jedno anglické slovo, nech je to „in“, zopár sa ich hodí aj do textov a ostatné sa odkopíruje od konkurencie. Aké jednoduché. A úbohé zaroveň. Aby nebolo tej začiatočníckej drzosti a arogancie málo, zhruba každý druhý rok na vás poštvú právnika ktorému tiež ambície zatemňujú mozog s tým, že vy ktorí ste na trhu o cca 15 rokov dlhšie, ich vraj kopírujete a kradnete ich duševné vlastníctvo. Ako sa dá ukradnúť niečo čo neexistuje ? Podľa nich sme asi 15 rokov čakali než vychodia školy a začnú, aby sme vedeli ako to máme robiť.laugh Ľudská hlúposť vie byť bezhraničná a oni sú ozaj blbci ! Človek by sa aj zasmial keby to nebolo také smutné. Keď sme sa raz pokúsili o kontakt s nimi, jeden „svahilec“ druhému kričí aby sa s vami nebavil a zložil Vám telefón. Nuž nečudujme sa, v Afrike je to drsné, len nechápem ako sa takáto primitívna kultúra dostala takmer až do stredu Slovenska.
Africké kmene sú stále pomerne primitívne aj keď napr. oblečenie a mobily tam už došli a asi sa tam dostal už aj internet a Adwords reklama, keďže si najnovšie dokážu zaplatiť reklamu viažucu sa na názov vašej firmy a následne títo arogantní tupci z toho obvinia oni vás. Úbohosť a bezmocnosť má rôzne podoby. Nechajme sa prekvapiť čo ešte primitívnejšie týchto „svahilcov“ z Martina napadne. Oni totiž nemajú chuť čakať a pomaly sa predierať poctivými malými krôčkami, oni sa chcú rôznymi špinavosťami a podrazmi dostať hneď tam kam sa iní poctivou a korektnou prácou dopracovali za dve desaťročia. Možno sa do ich africkej kultúry dostala aj indická karma a preto ich upozorňujem: Pozor fešáci, "Karma je zdarma!" devil

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.