BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

NAŠI ANIMÁTORI V NAŠICH TÁBOROCH

Ani letné tábory, ani detské tábory bez animátorov by neboli tábory
Jedným z najväčších problémov detských cestovných kancelárií organizujúcich detské letné tábory je vhodný výber animátorov. Hlásia sa ich desiatky, hlavne do zahraničných letných táborov pri mori. Mnohí ľudia majú predstavu, že sa pôjdu spolu s deťmi rekreovať k moru. Ale opak je pravdou. Nejdú až s takými deťmi, nakoľko letné tábory v Bulharsku a tábory v Taliansku sú určené pre teenagerov od 14 rokov a už vôbec s nejedná o rekreáciu, ale niekedy je to drsný boj o získania a udržanie autority.
Naši animátori v zahraničných táboroch nie sú žiadny mladiství oplašenci
V CK Úsmev máme svojich dvorných animátorov, ktorí s nami spolupracujú už dlhšie a občas sa samozrejme objaví aj niekto nový a šikovný. Samozrejme, že každý rok sú chvíle, kedy s obrovským nervovým vypätím na poslednú chvíľu zháňame náhradníkov za animátorov, ktorí ochoreli alebo si len tak našli inú a lepšiu brigádu ako je detský tábor. Predsa len s deťmi je to veľká zodpovednosť... Ale musíme to zvládnuť, teenageri nemôžu ísť predsa do táborov sami, aj keď by sa im to určite páčilo.
Sú skúsení, nepijú a mnohí majú vlastné deti
Preto je pre nás ako asi aj pre všetky seriózne CK osoba animátora alebo sprievodcu detí nesmierne dôležitá. Oveľa lepšie sa  nám v lete zaspáva, keď vieme, že deti sú síce na jednej z najväčších diskoték na Riminy, či na večernom výlete v zábavnom parku, ale sú tam s NAŠOU animátorkou Jankou, Silviou, Mirkou či Michaelou. A keď voláme o polnoci do Bulharska animátorovi Rasťovi, že do CK došla sms od majiteľky hotela o nevhodnom správaní  izby č.12, tak ten už na dvanástke sedí a rieši problémy. Sú to ľudia, na ktorých sa jednoducho môžeme spoľahnúť a vieme, že práca v tábore pre nich nie je rekreácia. O to viac nás teší, keď sa pred Vianocami začínajú naši animátori ozývať a vypytovať sa na termíny táborov väčšinou so slovami, že už sa veľmi tešia na leto a nevedia sa dočkať.
"... Majdalenka, Apolenka s Veronikou a taky Věrka,Zdeňka,Majka,Lenka s Monikou."
Takže toto leto máme našimi animátormi už obsadené takmer všetky turnusy. Silvia si už chystá do Bellárie garderóby na večerné diskotéky, Jana si k sebe zháňa nejaké super animátorky ktoré zvládnu aj ťažko ovládateľné vekové kategórie na Slnečnom v Bulharsku a Mirka vystrihuje kartičky, aby zabavila aj menšie deti v tábore v Chorvátsku. Miša sa síce ešte nerozhodla, či zvládne v júli aj pobyt na Malte, lebo má jeden náročný turnus v Anglicku, pri ktorom sa riadne zapotí lebo mať každé dieťa v inej rodine v okruhu cca 15 km nie je vôbec jednoduché.
Vďaka
Naši animátori sú perfektní a obetaví ľudia, ktorí majú ozaj radi deti a mladých ľudí. My im za túto prácu ďakujeme a veeeeľmi sa tešíme, že ich máme.
Iveta

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.